середа, 18 червня 2008 14:10

Індійські туніки декорують бісером

— Чекаємо на нову партію товару, тому лишилися плаття великих розмірів, — каже консультант-продавець магазину "Ритми Індії", що на третьому поверсі столичного торговельного центру "Олімпійський". Тут продають одяг ручної роботи з Індії. Більшість блузок і суконь за національною традицією розшили бісером та блискітками.

Невеликий магазин завішано спідницями, сукнями, шалями з бавовни та віскози із традиційними індійськими орнаментами. Бавовняні блузи до талії чорного й білого кольорів коштують 40 грн. Розшиті бісером туніки продають за 90–140. Кожну намистину пришивають окремо. Тож якщо одна обірветься, інших за собою не потягне.

Посеред зали магазину є стелаж із кольоровою біжутерією з кістки, дерева й металу ціною від 75 грн. Деякі намиста прикрашені кольоровими каменями й текстильними вставками. Поряд висять ткані з кольорових ниток сумки з довгими ручками. Найменші, для мобільних телефонів, коштують 10 грн. Сумочки блакитного та жовтогарячого кольорів розміром 20х30 см продають за 20.

Зараз ви читаєте новину «Індійські туніки декорують бісером». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі