вівторок, 24 липня 2007 17:44

Газові балончики продають у мисливських магазинах

19-річна студентка Тетяна Закордонець купила газовий балончик "Терен 4" у мисливському магазині.

— Я займаюся йогою, — розповідає дівчина. — Тренування починаються о 20.00. Коли закінчуємо, за вікнами вже темно.

Тетяна підробляє секретарем у громадській організації. Каже, теж іноді працює допізна.

У будь-якому столичному мисливському магазині можна купити газовий балончик за 15–25 грн. Для пістолета з гумовими кулями потрібно мати дозвіл.

— Газові балончики купують переважно жінки, — розповідає 40-річний Андрій Муляр, менеджер магазину "Мисливець". — На вулиці багато собак. Ідеш на прогулянку парком — пес в одній стороні, а господар в іншій. На прохання вдягти намордник не реагують, тому люди використовують балончик і проти собак. Буває, господар біжить із кулаками захищати свого пса.

У "Мисливці" пропонують кілька видів "Терену": 1Б (15–18 грн), 1М (19–20 грн), 4 (22–24 грн) та 4М (25–26 грн). Останній продають лише тим, хто має посвідчення працівника МВС.

— Дуже великої різниці між ними немає. "Четверки" — більш концентровані, — пояснює менеджер магазину "Мисливець-Рибак" Юрій Яцко, 26 років. Він каже, щодня в їхній крамниці купують 5–10 балончиків.

Зараз ви читаєте новину «Газові балончики продають у мисливських магазинах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі