середа, 27 серпня 2008 16:01

Гаманці з вінілу мають форму портмоне

— Спочатку хотіла купити собі гаманця в торговельному центрі "Україна", але там продають серйозні однотонні вироби ціною від 200 гривень, — починає розповідь киянка Світлана Можаєва, 27 років. — Мені ж хотілося яскравий та кольоровий. У ЦУМі значно ширший асортимент, можна вибрати шкіряний від 80 до 300 гривень. Вони з різнокольорової шкіри, є великі й невеличкі — різної форми, але теж нецікаві, як на мене.

Дорогою з центрального універмагу Можаєва зайшла до торговельного центру "Мандарин Плаза" на Бессарабській площі. У відділі аксесуарів магазину "БоБіжу" побачила гаманці зі шкірозамінника. Поверхню розмалювали героями мультфільму "Жахи перед Різдвом" американського режисера Тіма Бартона. Гаманці коштують по 45 грн.

— Ну й що, що він не шкіряний! Я ж купую його не на 10 років! Набридне — виберу новий, — підсумовує жінка й розраховується.

Гаманці в "БоБіжу" пошили за класичною схемою портмоне із застібкою. Усередині виріб має великий відділ для паперових купюр, кишеньку для копійок і відділення для кредитних карток та візитівок.

До столичного магазину "Небеса", що на Контрактовій площі, завезли гаманці з вінілу — напівпрозорого гнучкого матеріалу, схожого на пластик. Вони мають форму портмоне, однак не застібаються.

— Дівчата собі купують гаманці з поверхнею, розмальованою ведмежатами чи клітинками кросворду. Хлопці віддають перевагу мотоциклам, машинам та чудовиськам, — запевняє продавець магазину.

Гаманці в "Небесах" коштують від 100 до 140 грн.

Зараз ви читаєте новину «Гаманці з вінілу мають форму портмоне». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі