вівторок, 19 червня 2007 16:25

Фігури з червоного дерева роблять на замовлення

У столичній крамниці "Декор Сервіс" на Петрівці продають фігурки тварин із червоного дерева.

— Усі фігури ручної роботи, — каже менеджер магазину Павло Балюк, 22 роки. — Їх привозять з Індонезії. Навіть великі фігури довжиною кілька метрів при перевезенні не розбирають.

На першому поверсі стоїть "Риба-дракон" завдовжки 3 м. Вона коштує 100 тис. грн. За давньою китайською наукою гармонійного життя фен-шуй, риба приносить фінансовий успіх.

Півтораметрового сидячого дракона, який символізує успіх і творчість, можна купити за 15,4 тис. грн. А двометрове різьблене панно зі слонами — за 7 тис. 560 грн. Найдешевшу різьблену фігурку — настільну шкатулку у вигляді краба — продають за 350 грн.

— Такі речі часто купують для заміських котеджів, — розповідає Павло Балюк. — Магазин безплатно доставляє їх клієнтові. Можна замовити ексклюзивну фігурку. Доведеться чекати близько трьох місяців, доки її виготовлять і привезуть з-за кордону. Тільки наперед треба сплатити половину вартості.

Зараз ви читаєте новину «Фігури з червоного дерева роблять на замовлення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі