четвер, 19 квітня 2007 18:57

Духовку-ліфт вішають на стіну

У Києві почали продавати електродуховку "ЛіфтМатік НВ76Р570" німецької компанії "Сіменс". Її вішають на стіну для економії місця. З обох боків від віконця встановлені кнопки, які виконують однакові функції. Можна натискати і лівою рукою, й правою. Саме віконце вперед не відкривається. Дека опускаються вниз — наче виїжджають на ліфті. Під самою духовкою є невелика склокерамічна плитка для підігрівання страв. Але готувати на ній не вдасться — вона нагрівається до незначної температури.

У духовці є два дека і решітка для гриля. Готувати можна на трьох поверхнях одночасно. Прилад оснащений таймером, системою точного регулювання температур — від 30 до 300°С і цифровим дисплеєм.

— Таку духовку не треба мити, — розповідає консультант столичної студії "Бош" Олександр Недовба, 34 роки. — Коли камера стає брудною, спрацьовує система самоочищення. Бруд видаляє висока температура — до 500  градусів за Цельсієм.

У студії "Бош" на столичній вул. Сагайдачного, 12 настінна електродуховка коштує 16 307 грн.

Зараз ви читаєте новину «Духовку-ліфт вішають на стіну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі