пʼятниця, 11 жовтня 2019 05:21

Доїльний апарат "Бджілка" збільшує кількість молока

Автор: ALL.BIZ
  ­Апарати ­неважкі. Їх легко переносити й мити. Прості в корис­туванні. Разом із доїльними апаратами виробники радять брати сепаратор і маслоробку
­Апарати ­неважкі. Їх легко переносити й мити. Прості в корис­туванні. Разом із доїльними апаратами виробники радять брати сепаратор і маслоробку

— Людям вигідніше здати молоко після доїльного апарата. Видоєне руками купують неохоче та й дешевше. Молоко з апарата якісніше і довше не кисне, — розповідає Олексій Матвеєв, генеральний директор фірми "Імпульс-Агро". — Доїльний апарат полегшує роботу навіть з однією коровою. Він збільшує кількість видоєного молока в півтора раза.

Апарати бувають двох видів — із сухими й масляними насосами. Перші дешевші, але працюють гучніше, другі — навпаки. Вони вже давно перестали бути привілеєм заможних людей. Ціни стартують від 5 тис. грн.

— Апарат варто вибирати за кількістю корів. Якщо їх дві, краще не купувати окремо кожній. Доплатити кілька тисяч і взяти потужніший. Він за той самий час доїть дві корови. Більшість покупців беруть "Імпульс ПБК-4" із сухим вакуумним насосом. Він менше споживає електроенергії та тихо працює. Його можна ремонтувати самостійно, запчастини недорогі.

Популярна і ­модель ­"Імпульс-Ротор". А ­"Імпульс-Бджілка" із напівпрофесійної серії, тому обслуговує до трьох корів. Власники міні-ферм частіше ­купують доїльний апарат ­"Гамак-Ротор" професійної серії. Його насос може працювати від бензинового генератора, потужністю від 1 кВт. Колба-відсікач захищає від попадання в насос частинок пилу і бруду. Зручний для експлуатації у невеликих приміщеннях.

Апарати неважкі. Їх легко переносити й мити. Прості в користуванні. Корів до них привчають поступово. Треба, щоб звикли до шуму. Спочатку доїти вручну, але вмикати апарат на кілька хвилин. Наступного дня — довше. Дивитися на реакцію корови. Коли перестає звертати увагу, під'єднати до дійок. Завдяки таким поступовим діям тварина не буде боятися пристрою.

— Для стимуляції молоковіддачі перед доїнням вим'я корови миють теплою водою. Потім масажують 40–50 секунд. Це покращує кровообіг, стимулює розслаблення м'язів та збільшує кількість молока.

Разом із доїльними апаратами виробники радять брати сепаратор і маслоробку. Підприємство "Імпульс-Агро" надає гарантійне обслуговування.

Деталі за ­телефоном: 0(68) 387 67 89, 0(99) 306 06 87, 0(63) 578 23 96

Київ, вул. Центральна, 11а

Зараз ви читаєте новину «Доїльний апарат "Бджілка" збільшує кількість молока». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі