середа, 16 січня 2008 15:21

Дизайнерка Світлана Бевза пошила на літо сукню для поцілунків

У столичному торговому центрі "Олімпійський" у магазині "Наше", де продають одяг українських дизайнерів, завезли колекції з показу Українського тижня моди "Весна—Літо-2008".

— Ще не всі дизайнери позвозили речі, — говорить Каріна Оганесова, 23 роки, продавець-консультант магазину. — Уже є вироби від Світлани Бевзи, Лілії Літковської, Олесі Теліженко, Олени Клочок та Олени Муковніної.

На стенді Лілії Літковської виставлені шовкові блузки та сукні. За 2200 грн можна купити нарядний шовковий блузон із величезним коміром та довгим рукавом-крилом, під яким є ще один — коротенький.

Сукні — жовта з чорним за 3355 грн та кольорова за 3155 грн — пошиті однаково: комірець стійка з тканини на шиї. Донизу виріб спадає вільно.

— Від горла до низу, в ряд, пришите жабо, — каже продавець-консультант. — Дизайнери називають ці рюші тубою.

Колекція дизайнерки Олесі Теліженко "Золота Скіфія" оздоблена золотавою вишивкою.

— Олеся вишиває швейною машинкою, однак не по готовому кліше — заганяючи візерунок у пам"ять машинки, а самостійно коригуючи орнамент.

Біла сорочка з вишитою на грудях антилопою коштує 2640 грн.

— Подивіться на це, — Оганесова дістає з нижнього стелажа картаті шапочки від Теліженко, — вони схожі на каски пожежників 1920–1930-х років. Ці головні убори слід одягати поверх тоненьких шапок — білої чи молочної. Коштує така 704 грн.

Від дизайнерки Світлани Бевзи в магазин надійшло три сукенки. Найцікавішою видається бавовняна зеленого кольору. Сукня має вишуканий виріз ромбиком на спині.

— Одна з наших клієнток сказала, що цей виріз для того, щоб чоловіки могли цілувати. Одяг купують слабо, — веде далі Каріна. — Бо нещодавно жінки ще бігали в пошуках новорічних нарядів. Але з лютого, думаю, матимемо більше покупців.

Зараз ви читаєте новину «Дизайнерка Світлана Бевза пошила на літо сукню для поцілунків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі