вівторок, 12 червня 2007 15:12

Дивани виготовляють з ортопедичними матрацами

Столична фірма "Укрізрамеблі" виготовляє дивани з ортопедичними матрацами. Дивани мають невеликі дерев"яні чи металеві округлі підлокітники, обшиті цупкою тканиною. У всіх моделях є скриня для білизни.

— У матрац вмонтовано пружинний блок, ортопедичні прошарки та декілька шарів шумопоглинальної прокладки. Дивани зроблені за системою євро-книжка, розкладаються просто і швидко, — пояснює Інна Усок, 37 років, менеджер магазину "Флеш", що на вул. Мельникова 53/55. — Такі вироби довговічні. Магазин дає гарантію на рік і вісім місяців. Механізм працюватиме щонайменше років десять.

Диван "Мааян" на вигляд — односпальний. А знизу витягається ще одне спальне місце. Воно схоже на розкладачку на металевому каркасі. Його можна поставити поряд із диваном або винести в іншу кімнату.

— Ортопедичні дивани купують у невеликі кімнати. У складеному вигляді він 85 сантиметрів у ширину, а коли розкласти — 160, — додає Інна Усок.

Ортопедичні дивани можна купити в магазинах "Декор-сервіс", "Навігатор" на Дружби народів, у меблевому містечку на Окружній (Петропавлівська, 10). Коштують — 2–4 тис. грн.

Зараз ви читаєте новину «Дивани виготовляють з ортопедичними матрацами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі