неділя, 15 липня 2007 17:17

Дешево продають одяг із натуральних тканин

"Якось пішли ми з мамою на Житній ринок купити овочів, — розказує киянка Ірина Островерх, 21 рік. Я помітила вивіску "Сезонний одяг швейної фабрики "СТM".

Зайшли в магазин. Виявляється, весь одяг пошитий з натуральних тканин. Білий бавовняний жіночий костюм на манекені, що стоїть при вході, коштує 180 грн. Спідниця до коліна з невеликими кишеньками — 96 грн.

— Я собі купила білі штани-бриджі з великими квітами за 72 гривні, — розказує дівчина. — У тон до них узяла піджак за 120 гривень. Є такі самі костюми фіолетового, рожевого і блакитного кольорів. Мама вибрала блузку, прикрашену по талії плетеною мережкою, за 48 гривень. У бутиках модний одяг з натуральних тканин принаймні вдвічі дорожчий.

У магазині продають і легкі бавовняні сукенки в дрібні квіточки завдовжки до середини литки. Рукав пошитий у формі ліхтарика. Коштують 150 грн. На спідницях за 120 грн із льону та віскози нашиті тоненькі атласні стрічки. Салатові бавовняні блузи продають за 72 грн. Така сама ціна і на жіночі сорочки в дрібну квіточку та смужку. Брюки класичного крою — по 114 грн.

Одяг "СТМ" шиють у Вишневому — місті-супутнику столиці. Його можна купити і на 4-му поверсі столичного Центрального універмагу.

Зараз ви читаєте новину «Дешево продають одяг із натуральних тканин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі