пʼятниця, 14 вересня 2007 15:32

Чоловікам подобається хатній одяг із капюшоном

"Ми шиємо одяг для дому восьмий рік, — каже Світлана Лодіна, 38 років. Вона привезла вироби дніпропетровської торгової марки "Мейсон" на 13-й міжнародний фестиваль "Київ Фешн 2007". — За цей час жінки змінили своє ставлення до нього".

Лодіна вважає, що жінка хоче мати гарний вигляд і вдома. Перш за все — підкреслювати фігуру. У колекції "Мейсон" багато футболок, штанів і кофт. Увесь одяг — трикотажний із додаванням еластану та поліестеру, щоб після прання не втрачав товарного вигляду. Горловини жіночих футболок пошиті традиційно напівколом та навскіс — на одне плече. Є моделі на бретелях. Довжину рукавів можна вибрати за смаком та порою року. Коштують 40–65 грн. Штани продають від 115 грн, а теплі кофти — від 70 грн.

Товар торгової марки "Мейсон" можна купити на ринку Петрівка (ряд 54, місце 7–8) та у Дніпропетровському ЦУМі.

21-річні киянки Ольга й Олена Ватутіни — близнючки. Дівчата вважають найзручнішим хатнім одягом домашній халат.

— Щоправда, Ольга любить шовкові й коротенькі, а я махрові — довгі та затишні, — розказує Олена, розглядаючи на стелажі теплий халат яскраво-блакитного кольору. — Хоча все залежить від пори року, настрою та обставин. Коли до Ольги приходить жених, сестра виходить до Сергія в легкому халатику й сумно каже, що не готова йти на побачення. Хлопець прощає їй все і чекає, скільки треба, — сміється Олена.

— А Лєну хлібом не корми — дай просидіти у ванній декілька годин, а потім одягти улюблений халат з лотосом та залізти з ногами у крісло. Там вона довго може просидіти. Бо, каже, так їй зручно і "ліниво", — дівчата сміються.

На велюрові штани нашивають плетені квіточки

Шовкові халати у столичному універмазі "Україна" можна купити від 170 грн. Махрові коштують від 220 грн. На привокзальному ринку блискучі халати "під шовк" пропонують від 35 грн.

Кароока брюнетка середнього зросту на виставці промислових товарів у виставковому центрі "КиївЕкспоПлаза" продає кофти з V-подібними, круглими та квадратовими декольте. Моделі застібаються на ґудзики та змійку. Є суцільні.

— Наша фірма "Хатня Мода" займається дизайном одягу понад п"ять років, — розказує про товар. — На осінь для жінок пошили приталені кофти.

До них є плетені паски. На велюрові штани нашивають плетені квіточки. Майже всі дитячі і чоловічі моделі — з капюшонами. Продавець-консультант пояснює, що фірма проводила опитування. Під час анкетування з"ясували, що чоловіки вважають капюшон обов"язковим атрибутом домашнього комфорту.

Дитячі кофтинки від "Хатньої моди" продають від 39 грн, жіночі та чоловічі від 95 грн. Дитячі штани можна купити від 45 грн, а для дорослих — від 135 грн.

Оксана Білоус, 38 років, домогосподарка з Києва, вважає спортивний костюм ідеальним одягом для хатньої роботи.

— І зовсім не біда, що він призначений для іншого, — розмірковує жінка, — для мене важливий перш за все комфорт.

У такому одязі зручно виконувати будь-яку роботу.

— Починаючи з того, що я вмикаю пилососа й дістаю пил будь-де і будь-яким способом. Не переодягаючись, можу вискочити у двір викинути сміття, — каже Оксана.

Коли жарко, жінка ходить без кофти. Вважає себе мерзляком, тому на осінь збирається купити ще один спортивний костюм.

Капці на синтепоні коштують 25 гривень

— На домашні тапки є два сезони — літо й зима, — розказує Марія Колода, 56 років, продавець привокзального ринку. — На літо жінки купують гумові кольорові шльопки чи в"єтнамки. Зимою — теплі тканєві капці з сінтепоном та байкою.
Жінка каже, що головне в хатньому взутті — невисока ціна і зручність. Літні та зимові тапки на її розкладці можна купити за 25 грн.

Зараз ви читаєте новину «Чоловікам подобається хатній одяг із капюшоном». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі