середа, 30 січня 2008 16:02

Чоботи "Алла Пугачова" мають зручну колодку

Автор: фото: Андрій ШМАТОВ
  Киянка Катерина Троцька в магазині ”Еконіка” на вул. Артема приміряє демісезонні чоботи бордового кольору ”Алла Пугачова”. Зі знижкою вони коштують 641 гривню
Киянка Катерина Троцька в магазині ”Еконіка” на вул. Артема приміряє демісезонні чоботи бордового кольору ”Алла Пугачова”. Зі знижкою вони коштують 641 гривню

У столичних магазинах взуття "Еконіка" на вул. Червоноармійській, 27а та Артема, 7 продають колекцію жіночого взуття, розроблену російською співачкою Аллою Пугачовою, 58 років.

— Колекції завозять двічі на рік, — розповідає Людмила Зайцева, 53 роки, продавець-консультант магазину на Червоноармійській. — В Україні цю марку продають три роки. Але багато жінок не знають, що співачка стала дизайнером взуття. Якось жінка купила туфлі цієї марки саме для того, щоб спробувати, чи в них справді зручно.

Зайцева дістає з полички весняні туфлі з лакованої шкіри. Каже, що лишила й собі такі. Бо взуття від примадонни має зручну колодку.

— Наша дівчинка-продавець купила собі чоботи на новорічну вечірку. Приносила фотографії. У такому взутті жінки виглядають, як примадонни, — говорить Зайцева. — Вона протанцювала в них цілу ніч і каже, що нога анітрохи не втомилася.

Взуття від співачки пошите зі шкіри, замші. Усередині на устілці та знизу на підошві латиницею вибито логотип "Алла Пугачова".

— Декілька років тому ми продавали модель, пошиту за ескізом її концертних чобіт. Алла Борисівна виступала в таких у Юрмалі, а потім запустила в масове виробництво. Усі її моделі жіночні. Порівняйте, — Людмила бере з полиці туфлю іншої торговельної марки. — Зразу видно, що взуття від Пугачової більш елегантне — носочок витончений і підбори не грубі.

Протанцювала всю ніч, а нога не втомилася

Жінка показує інші чоботи від Пугачової. Їхня поверхня всипана дрібними блискітками. Усередині — натуральне хутро. Коштують 845 грн.

— Доглядати за цим взуттям  треба так само, як і за будь-яким іншим — змащувати кремом або бризкати спреєм — щоб середина не промокала, а поверхня виглядала доглянутою, — розповідає продавчиня.

Киянка Алла, 36 років, знайшла торгову марку "Алла Пугачова" восени.

— Забігла в магазин в обідню перерву на 15 хвилин, — згадує жінка, — коли побачила та поміряла чоботи — не вагалася ні хвилини, зразу купила.

Зазвичай Алла взуття підбирає довгенько. Бо при високому зрості носить 37-й розмір.

— А в наших магазинах, якщо продають маленькі розміри, то й халява розрахована на худу ногу підлітка. На цих — ширина фіксується цупкою резинкою. Тож чобіт "сів" на мою ногу ідеально.

Демісезонне взуття жінка носить і взимку. Каже, воно не промокає. Шкіра добре оброблена — після снігу та дощу на поверхні не проступають білі плями.

— Із задоволенням купуватиму цю марку, — додає Алла.

Нині на взуття торгової марки "Алла Пугачова" в "Еконіці" діє знижка 50%.

Співачка сама відбирає зразки шкіри

— Мені не подобалося взуття, в якому я виступала на концертах. Бо ноги — моє слабке місце. Найбільше навантаження під час виступу йде на них та на голосові зв"язки, — вважає Алла Пугачова. — Я вирішила позбавитися однієї проблеми та розробила лінію взуття "зручна колодка".
Співачка сама відбирає зразки шкіри, кольори та моделі взуття. Першу колекцію Пугачова випустила восени 1997 року.

Зараз ви читаєте новину «Чоботи "Алла Пугачова" мають зручну колодку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі