понеділок, 01 жовтня 2007 13:57

Андрій Головінський прикріпив бордюр "рідкими цвяхами"

25-річний киянин Андрій Головінський вирішив оновити вигляд кухні у двокімнатній квартирі батьків на Оболоні. Поверх керамічної плитки, яку його тато поклав 20 років тому, чоловік задумав прикріпити бордюр.

Спершу Андрій хотів покласти бордюр із кахлів. Невеличкі керамічні продають у будівельних крамницях. На господарчому ринку неподалік метро Героїв Дніпра Головінський побачив пластиковий бордюр, зроблений під плитку. Матеріал був схожий: доки не візьмеш в руки — не відрізниш. А коштує дешевше, ніж бордюр із керамічної плитки.

Продавець порадив кріпити пластиковий бордюр універсальним будівельним клеєм — "рідкими цвяхами". Каже, ним можна приклеїти вироби з кераміки чи металу до бетонної та цегляної стінок.

На базарі "рідкі цвяхи" продають у довгих тубах, як герметик, і в тюбиках, як звичайний клей. Андрій купив американський клей "Ліквід Нелс" у 100-грамовому тюбику за 16 грн.

— Клей швидко схоплюється, — каже Андрій Головінський. — Намазав ним пластиковий бордюр, прикріпив до плитки і потримав кілька хвилин. Потім через півгодини спробував, чи міцно приклеївся. Посмикав — таке враження, що то частина плитки.

Зараз ви читаєте новину «Андрій Головінський прикріпив бордюр "рідкими цвяхами"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі