четвер, 13 січня 2011 01:30

Акваріум вмонтовують у журнальний столик

Автор: фото: Тетяна САРАХАН
  Адміністратор вінницького оздоровчого центру краси Олена Рудницька
Адміністратор вінницького оздоровчого центру краси Олена Рудницька

"У спа-салоні побачила акваріум у столику, — каже вінничанка Вікторія Марценюк, 25 років. — Сподобався, захотіла такий поставити собі в залі біля м'яких меблів. Гарно буде: сидиш за столом, п'єш каву, а під тобою рибки плавають. Вони заспокоюють нерви".

Акваріум вмонтовують у журнальні столики, якщо в квартирі недостатньо місця. Їх треба ставити туди, куди не потрапляє пряме сонячне проміння. Інакше зеленітиме вода. Колір столиків підбирають під меблі.

У вінницькій студії акваріумного дизайну такий журнальний столик коштує 6,5 тис. грн. Він скляний із пластиковою основою. Поверх — скляна стільниця.

— Рослини, пісок, каміння та рибки треба купувати окремо, — каже завідувачка магазину Світлана Кулик, 38 років. — Краще всіх у акваріумному столику виглядають золоті рибки. Вони добре пристосовані до кімнатної температури.

Якщо температура води буде вища кімнатної на 5°С, запотіватиме скло.

У вінницьких зоомагазинах золотих рибок продають від 15 грн. Великі коштують 190.

— Кожній рибці треба літр води щонайменше, — пояснює Світлана. — Часто купують золотих рибок по фен-шую. Вважають, що вони приносять у дім любов і достаток.

Замовляють столи за два тижні. Їх привозять із Китаю.

— Буває, на подарунок купують, дехто просто для краси в дім. Хтось бере такі акваріуми для дітей. Вони люблять лягти на підлогу і роздивлятися. Годують рибок під стільницею. Вмонтувати акваріум у журнальний столик можна самому.

Зараз ви читаєте новину «Акваріум вмонтовують у журнальний столик». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі