середа, 04 червня 2008 15:23

Які купальники будуть модні цього літа (ФОТО)

31 травня під час показу круїзних колекцій "10х10" дизайнерка Оксана Форбаток, 30 років, та 29-річна гімнастка Лілія Подкопаєва презентували спільну колекцію одягу "Квиток у мрію". Показ відбувався у столичному павільйоні "Альта Центр". На думку дизайнерки, цього літа модниці купуватимуть купальники з плавками, резинка яких нагадує широкі паски із грубою пряжкою. Таке декорування підкреслює стегна. Ліф купальника зав"язується атласним бантом.

У столичних магазинах і на ринках продавці пропонують переважно два типи купальників: суцільні з максимально відкритими боками й відкриті на широких бантах-зав"язках. Ліф до таких комплектів має широкі зав"язки на шиї. Їх можна переплітати, щоб на плечах і грудях не лишалося незасмаглих смужок тіла.

Плавки-стрінги й бікіні, кажуть, уже не модні.

— На пляжі жінка в бікіні цікава тільки чоловікам із поганою уявою, — розкладає на столі купальні костюми золотавого та сріблястого кольорів Леонід Харламов, 52 роки, продавець столичного Володимирського ринку. — Що більше закритого тіла, то цікавіше домальовувати в уяві жіночі обриси.

На розкладці Харламова лежать купальники виробництва Італії. Більшість виробів із мікрофібри. Коштують від 220 грн.

У столичному магазині "Жіночий стиль", що біля метро Дарниця, на пластмасових манекенах й вішалках висять розшиті бісером купальники. Ліфи й плавки прикрашені вив"язаними квіточками або шкіряними аплікаціями. Віддають вироби за 110–175 грн.

— Такі купують для моря, — запевняє продавець Олеся Петрова, 29 років. — Для басейну жінки беруть дешевші, переважно нейтральних кольорів із гладкою поверхнею.

Тигровий і леопардовий відтінки та малюнок "під зебру", на думку продавця-консультанта, стали класичними. "Зміїні" кольори із золотистими та сріблястими відтінками вже не модні. Улітку купуватимуть купальники оранжевого, смарагдового, жовтого, пурпурного й коричневого кольорів.

Реалізатор столичного ринку "Даринок" 56-річна Ганна Марченко додає, що нині модні закриті купальники, прикрашені металевими замками, заклепками і шнурівками. На розкладці такі коштують 70–130 грн.

— До такого купальнічка одягаєте шортіки чи спідничку й цілком можете гуляти з коханим вечірнім узбережжям. Я собі такий також лишила, їхатиму з онучкою у серпні на море, — ділиться жінка.

У секторі "В" на "Даринку" на розкладці з купальниками продають й аксесуари до них: парео, капелюхи та в"єтнамки.

— Парео — це не тільки гарно, але й зручно для жінок із зайвими кілограмами на стегнах, — запевняє Олена Кожа, 35 років. — Дівчата зазвичай використовують цей шарфік як прикрасу — зав"язують асиметрично на плечах і талії.

За словами продавщиці, нині модні солом"яні капелюхи з вузькими полями. Тож від променів обличчя слід ховати за сонцезахисними окулярами із великими скельцями.

— Купила собі одразу три купальники у столичному виставковому центрі, що на проспекті академіка Глушкова, 1, — розказує 29-річна Наталія.Суцільний синьо-жовтий із глибокими вирізами на животі — за 45 гривень, роздільний, класичний із квіточками — за 35 гривень та із плавками-шортиками — за 40.

Ліф має широкі зав"язки на шиї

На розкладці виставкового центру продають еластикові купальники торішньої колекції від 25 грн й нові від 40 до 68 грн. Усі вони турецьких і китайських виробників.

— Маю в асортименті на тендітних дівчат — від 36 розміру до 44 й великі для зрілих жінок, — говорить Ольга, продавець-консультант. — З минулого року ми не розпродали парео, тож цьогоріч можете собі вибрати від 7–10 гривень.

Зараз ви читаєте новину «Які купальники будуть модні цього літа (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі