вівторок, 05 жовтня 2010 18:24
Ольга Гембік
Ольга Гембік
Ольга Гембік

Війни однокласників

 

Олеся наростила вії й тепер спить лише на спині. У такій позі вона хропить, тому чоловік має залізний аргумент на те, аби все рідше ночувати вдома. Олеся вишукано помстилася: додала у друзі в "Одноклассниках" усіх своїх коханців.

 - Якщо до тебе на сторінку заходить "невидимка", не плекай надії, що це таємний шанувальник, - повчає вона. - То заздрісна подруга, яка ретельно відстежує плями на твоїх шпалерах і зморшки коло очей. Радіє, коли ти знову відпочивала на Київщині, а не в Марокко.

Олеся не дає розслабитися своїм подругам-невидимкам. На прогулянку до ботанічного саду одягає найкращі сукні й ретельно чепуриться. Її улюблена експозиція - колекція тропічних рослин. Фотографується й викладає знімки в "Одноклассниках". Підписує: "Отак ростуть авокадо й манго на Сейшелах". Подруги гризуть манікюр із заздрощів.

Минулого тижня вона знайшла в інтернеті й розмістила на своїй сторінці фото якоїсь дівулі біля Ніагарського водоспаду. Підписала: "Я фотографую". Подруги почали гризти лікті.

А потім попозувала біля чужого мустанга і підписала: "Подарунок Геннадія Івановича". На запитання, хто цей Іванович, пристрасно закочувала очі й багатозначно шепотіла: "О! Він та-а-акий". Подруги почали гризти чоловіків.

Але вчора Олеся, здається, програла війну однокласників. Подруга Марина виклала фото з ресторану. Підписала: "Ми з коханим". Наче нічого цікавого -  ресторан поганенький, і зі страв на столі тільки кава й серветки.

Але чоловік - Олесин.

Зараз ви читаєте новину «Війни однокласників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі