вівторок, 06 грудня 2011 17:44
Ольга Гембік
Ольга Гембік
Ольга Гембік

Єрунда це все

Він стогне наді мною, вовтузиться і крекче. Його руки роблять щось неймовірне — поступливими й уривчастими рухами ніжно втирають у мою шкіру грейпфрутову олійку. Закриваю очі від задоволення і стримуюся, щоб не муркотіти.

Його руки намацують на моєму тілі незнані точки та пробуджують дивовижні відчуття. Замість мліти у напівтемряві масажного салону, я намагаюся пригадати, якого кольору його очі.

Потилицею відчуваю гаряче дихання і мружуся від насолоди. Утім, остаточно розслабитися не можу — якось незручно. Намагаюся пригадати, чи оплатила рахунки за комунальні послуги, і подумки вибираю освіжувач для туалету. Напевне, куплю таки грейпфрутовий.

— Отак у нас у салоні робиться еротічєскій масаж, — нарешті озивається мій масажист. — Курс коштує 4 тисячі гривень. Перший сеанс — за 500. У вас курс ароматичного масажу, але я зробив такий бонус, щоб зацікавити. Дєвушкам обично нравиться. Якщо оплатите курс, матимете знижку 30 відсотків.

Курс коштує 4 тисячі гривень. Перший сеанс — за 500

Я трохи знічуюся. Після такого він щонайменше мав би запитати, які у мене плани на вечір. А ще логічніше — одразу призначити мені зустріч коло загсу. А він про гроші!

Нагадую собі, що така робота масажиста. Розслабитися більше не виходить, бо він продовжує:

— Наша родзинка — масаж гарячими каменями. Курс коштує 3 тисячі, для вас буде дешевше — за 2. А потім іще запишіться на масаж трав'яними мішечками, за 1800. Райскоє удовольствіє!

Він нахиляється до мого вуха й утаємничено шепоче:

— Знаєте, бабів місити я не люблю. Приятніше касатися молодої шкіри. Тож ви до мене обязатєльно приходьте.

Спантеличена, питаю, хто йому робить масаж мішечками.

— Та на холеру він мені здався? — випалює. — Єрунда це все.

Зараз ви читаєте новину «Єрунда це все». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

21

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі