У столичних супермаркетах почали продавати нову каву — "Якобз Ґолден Крістал". Скляна 100-грамова банка коштує 15,30 грн. 50-грамова — 8,60 грн. Стіки продають по 60 коп. За словами виробників, новинку готують за методом сухого заморожування.
— Рідкий кавовий екстракт кладуть у камеру з дуже низькими температурою і тиском, — розповідає бренд-менеджер із кави компанії "Крафт Фудз Україна" Анна Кисельова. — Він перетворюється на сухий порошок, який розколюється на кавові кристалики. За допомогою метода сухого заморожування зберігається смак і аромат зерен.
Новинка оформлена в жовто-коричневих кольорах. На етикетці зображені кавові кристалики, схожі на гранули.
×
Коментарі