середа, 13 жовтня 2010 03:16

"Золота Амфора" випустила нову лінійку вин

У серпні на прилавках магазинів з'явилися вина з нової колекції торговельної марки "Золота Амфора Виноград". Нова лінійка складається із семи вин: "Шардоне", "Совіньон", "Мускат" біле десертне та червоне напівсолодке, "Франсуаза", "Каберне" та "Бастардо".

Усі напої, на відміну від відомої споживачам "Тамянки", — сортові, виготовлені з одного сорту винограду. Контрапунктом колекції є "Франсуаза" — єдине купажне вино серед представлених.

Вина роблять з добірного винограду, зібраного на відроджених компанією виноградниках у Криму. Там знаходяться її підприємства. Виноград для нової колекції посадили не раніше 2001 року. Весь посадковий матеріал — з Європи.

— Гордістю компанії є вино "Мускат" десертне біле, — ділиться таємницями керівник департаменту маркетингу компанії "Алеф-Віналь" Анатолій Коган. — Це найкраще в лінійці, виготовлене з особливих мускатних сортів винограду. Вирізняється відкритим ароматом з відтінками чайної троянди, гвоздики, акації, а також цитрусовими та медово-мигдальними тонами.

Радить купувати вина у великих мережах магазинів, щоб уберегтися від підробок.

Зараз ви читаєте новину «"Золота Амфора" випустила нову лінійку вин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі