Відвідувачі московської виставки "Продекспо" пили коктейлі за унікальною крижаною барною стійкою. Це єдиний у світі бар із льоду, який зробила компанія "Немірофф" спеціально для цієї події. Відвідувачам подавали коктейлі з фірмової горілки. Найбільшою популярністю користувалися "Береза в яблуках" та "Енергія перцю".
— Перший коктейль люблять жінки. Він ніжний, легко п"ється, горілка майже не відчувається. У шейкері треба змішати по 50 мілілітрів "Української березової особливої" та яблучного соку. Вилити суміш у високий стакан, додати лід, 60 мілілітрів спрайту. Келих можна прикрасити шматочком яблука, — розповідає рецепт прес-секретар компанії "Немірофф" Тагір Імангулов, 39 років.
Коктейль "Енергія перцю" сподобається чоловікам. Для нього треба збовтати по 30 мл "Української медової з перцем", грейпфрутового соку та настоянки "Кампарі". Останню можна замінити морсом із журавлини. Напій виливають у високий тонкий келих із кубиками льоду. Зверху — 70 мл енергетичного напою "Бьорн".
— "Енергія перцю" б"є в голову й бадьорить. Можна без упину танцювати всю ніч. У ньому найбільше відчувається смак журавлини, — каже Тагір.
Коментарі