четвер, 22 лютого 2007 19:07

Жінки люблять горілку із соком та спрайтом

Відвідувачі московської виставки "Продекспо" пили коктейлі за унікальною крижаною барною стійкою. Це єдиний у світі бар із льоду, який зробила компанія "Немірофф" спеціально для цієї події. Відвідувачам подавали коктейлі з фірмової горілки. Найбільшою популярністю користувалися "Береза в яблуках" та "Енергія перцю".

— Перший коктейль люблять жінки. Він ніжний, легко п"ється, горілка майже не відчувається. У шейкері треба змішати по 50 мілілітрів "Української березової особливої" та яблучного соку. Вилити суміш у високий стакан, додати лід, 60 мілілітрів спрайту. Келих можна прикрасити шматочком яблука, — розповідає рецепт прес-секретар компанії "Немірофф" Тагір Імангулов, 39 років.

Коктейль "Енергія перцю" сподобається чоловікам. Для нього треба збовтати по 30 мл "Української медової з перцем", грейпфрутового соку та настоянки "Кампарі". Останню можна замінити морсом із журавлини. Напій виливають у високий тонкий келих із кубиками льоду. Зверху — 70 мл енергетичного напою "Бьорн".

— "Енергія перцю" б"є в голову й бадьорить. Можна без упину танцювати всю ніч. У ньому найбільше відчувається смак журавлини, — каже Тагір.

Зараз ви читаєте новину «Жінки люблять горілку із соком та спрайтом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі