четвер, 31 січня 2008 18:30

Зі згущенки і кукурудзяних паличок ліплять цукерки

— На Різдво мій Ярослав від холодильника не відходив, поки не з"їв всі цукерки, — усміхається 30-річна Наталія Рубан з райцентру Новгород-Сіверський на Чернігівщині. — Такого потягу до солодкого у сина ніколи не було.

На свято жінка зробила цукерки зі згущеного молока і кукурудзяних паличок. Рецепт дала колега. На приготування солодощів для 5-річного сина витратила 15 хв.

— Ярослав любить палички, але всі з пачки не з"їдає, — веде далі Рубан.

Наталія подрібнює руками кукурудзяні палички. Додає у миску половину півлітрової банки вареного згущеного молока, розтертого зі 100 г м"якого масла. Масу перемішує і ліпить невеликі кульки. У кожну додає лісовий горішок і обкачує у кокосовій стружці.

У центр тарілки господиня поклала кульки у білій кокосовій стружці. По обідку — у блакитній. Цукерки на кілька годин поставила у холодильник.

— Вийшли дуже смачні та апетитні, — ділиться Наталія.

Зараз ви читаєте новину «Зі згущенки і кукурудзяних паличок ліплять цукерки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі