понеділок, 14 травня 2007 15:16

Випустили дев"ять видів закуски "Пікнік"

У столичних супермаркетах з"явилася торгова марка "Пікнік". Це закуска із курячих яєць, олії та кукурудзяного крохмалю, схожа на паштет.

Закуска є дев"яти видів: гостра, сирна, грибна, куряча, печінкова, лососева, крабова, з бужениною та з м"ясом криля. Баночки по 110 г коштують по-різному. Наприклад, грибна — 1,85 грн, куряча та з бужениною — 2,10 грн, крабова та з м"ясом криля — 3,41 грн.

— Ми з групою з інституту на 9 травня збиралися на пікнік. Тоді йшов дощ, довелося смажити шашлики в гуртожитку в духовці, — розповідає студентка Тетяна Мегедь, 18 років. — На закуску купили "Пікніки". Помастили паштетом хліб — вийшли смачні бутерброди.

Днями Тетяна на день народження брата купила сирний (жовтий), із м"ясом криля (рожевий) та грибний (бежевий) "Пікнік". Із мамою наробили бутербродів. Порізали батон тонкими скибками, помастили сирним паштетом, виклали тонке кільце лимона, притрусили зеленню й полили майонезом.

Для закуски з креветками підсмажили до хрумкої шкоринки скибки батона, помастили кожну часничком і паштетом. У центр виклали кільце помідора, а його серединку теж начинили.

Для третього різновиду бутербродів намастили хліб паштетом, виклали кільце ковбаси, свіжого огірка та сиру. Прикрасили зеленню, полили майонезом.

— Паштет не дуже солоний, ароматний, ніжний і не гострий, — каже дівчина. — Недорого, а бутербродів виходить стільки, що весілля можна влаштувати!

Зараз ви читаєте новину «Випустили дев"ять видів закуски "Пікнік"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі