вівторок, 27 січня 2009 18:19

Вином з водоростей запивають суші

Морський біолог Інец Лінке винайшов рецепт приготування вина з водоростей Балтійського моря. Новинка отримала назву "Ламінарія", має тонкі нотки марципана й містить 16% алкоголю.

— Таке вино корисне, — каже винахідник, — бо в екстракті водоростей багато вітамінів, мінералів, солей і протеїнів, що добре впливають на імунну систему.

Пляшка вина коштує майже $28. Його радять до страв японської кухні — ролів і суші.

Зараз ви читаєте новину «Вином з водоростей запивають суші». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі