пʼятниця, 04 січня 2019 05:15

Віньковецькі сири виготовляють із натуральних продуктів

Лідером серед виробників натуральних молочних продуктів споживачі називають ТМ "Віньковецький смак". Продукцію цього підприємства купують у фірмових точках продажу та продуктових магазинах.

— Щодня беру свіже молоко і кефір в одному місці, — каже Віктор Пащенко із Хмельницького. — Купуючи їхній сир або масло, впевнений, що виготовлені з молока, без домішок. Смачні й недорогі. Багато років підтримують таку якість, як була колись.

Виробництво у Віньківцях відповідає державним стандартам України. На заводі ведеться пильний контроль, починаючи від прийому сировини до пакування готової продукції. Основний постачальник молока — місцевий кооператив. Тут дотримуються традиційних технологій.

— Наша продукція виробляється із натуральної сировини і має короткий термін придатності. Тому розвозимо щодня і намагаємося виготовляти у такій кількості, яка потрібна людям, — говорить директор Віньковецького сирзаводу 53-річний В'ячеслав Шимков. — Націнки на товари робимо мінімальні. Розуміємо, що купівельна спроможність людей невелика. Щоб було легше контролювати ціни, торгуємо через заклади фірмової торгівлі. Створили "гарячу" телефонну лінію і приймаємо рекомендації від споживачів. Найчастіше просять відкрити фірмовий магазин ближче до їхнього місця проживання.

На заводі постійно розробляють новинки.

— Популярним стає унікальний кисломолочний продукт "Наріне". Рекомендують для раціонального дієтичного харчування, — ділиться завідувач лабораторії 68-річна Марія Горбатюк. — Сприяє лікуванню дисбактеріозів, захворювань шкіри, кишково-шлункового тракту. Вживається при імунодефіцитах. Для приготування використовуємо унікальні бактерії, які не руйнуються під дією травних ферментів, стійкі до багатьох антибіотиків та хіміопрепаратів, пригнічують ріст і розвиток сальмонел, дизентерійної палички і золотистого стафілокока.

ТМ Віньковецький смак вітає з Новорічними святами та Різдвом усіх українців. Бажаємо міцного здоров'я, миру та благополуччя у родинах!

Зараз ви читаєте новину «Віньковецькі сири виготовляють із натуральних продуктів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі