четвер, 22 квітня 2021 05:35

"Вийшло найсмачніше тісто за всі роки"

— Що Великодня на роботі смакуємо домашньою святковою випічкою. Кожна господиня хоче вразити паскою, здивувати. Цьогоріч вирішила пригостити колег чимось особливим, — каже 33-річна Христина Шевченко, журналістка із Черкас.

— Багато чула позитивних відгуків про дріжджі "Духмяна Хата". Кажуть, вони справляються з тістом будь-якої складності. Випічка виходить особливо ніжна, пухка та смачна. Навіть пасхальна здоба, в якій вдвічі більше жовтків і цукру, ніж у звичайному тісті, для "Духмяної Хати" — не проблема. Вирішила перевірити, чи справді з цими дріжджами можна творити шедеври.

Вразило наскільки швидко ­підійшло тісто. Якщо попередні роки чекала 3–4 години, то цього — 2. Тісто не лише чудово ­підійшло, а й було значно пишніше.

Сформувала паски й заклала у форми. Поставила в тепле місце, щоб піднялися. Зазвичай тримаю пів години, а цього разу за 20 хвилин вже поставила пекти. Результат перевершив мої очікування — вийшла найсмачніша паска за всі роки. Була особливо ніжна, пухка.

Раніше експериментувала з іншими дріжджами. Відтепер перевагу надаватиму тільки "Духмяній Хаті".

Зараз ви читаєте новину «"Вийшло найсмачніше тісто за всі роки"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі