четвер, 05 липня 2007 18:11

В овочеве рагу кидають молодий горошок

Наталія Мельник, 48 років, із Богуслава на Київщині готує овочеве рагу з молодим горохом. Овочі для страви нарізає кубиками.

— На дно каструлі кладу картоплю, — розказує Наталія. — Якщо є м"ясо, ріжу кубиками, обсмажую з цибулею на сковорідці й викладаю на картоплю. Далі шарами — кабачки, баклажани, молодий горошок. Зверху можна покласти помідорчик.

Жінка заправляє рагу олією й тушкує на слабкому вогні 30–40 хв., не  перемішуючи.

— Улітку овочеве рагу найсмачніше виходить — овочі ж молоді й свіжі, — каже вона.

За півлітрову банку горошку у стручках на Лук"янівці продавці просять 2–4 грн.

Зараз ви читаєте новину «В овочеве рагу кидають молодий горошок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі