Наталія Мельник, 48 років, із Богуслава на Київщині готує овочеве рагу з молодим горохом. Овочі для страви нарізає кубиками.
— На дно каструлі кладу картоплю, — розказує Наталія. — Якщо є м"ясо, ріжу кубиками, обсмажую з цибулею на сковорідці й викладаю на картоплю. Далі шарами — кабачки, баклажани, молодий горошок. Зверху можна покласти помідорчик.
Жінка заправляє рагу олією й тушкує на слабкому вогні 30–40 хв., не перемішуючи.
— Улітку овочеве рагу найсмачніше виходить — овочі ж молоді й свіжі, — каже вона.
За півлітрову банку горошку у стручках на Лук"янівці продавці просять 2–4 грн.
×
Коментарі