При вході до в"язниці відвідувачі мають показати посвідчення особи, здати мобільні та сумки, а також пройти крізь металодетектор. Міністерство юстиції перевіряє тих, хто зарезервував столики, і може відмовити підозрілим клієнтам.
50-річний шеф-повар Едіджіо відсидів 17 років за вбивство. "Спочатку я не міг навіть посмажити яйце. Зараз я готую п"ять фірмових страв і не почув ще жодної скарги".
Відвідувачі їдять з пластикових тарілок у приміщенні в"язничної каплиці, і їх аніскільки не бентежить факт, що їх обслуговують люди з кримінальним минулим. Одна із клієнток зауважує, що її б занепокоїло лише, якби хтось із в"язнів був засуджений за отруєння.
(За матеріалами Telegraph).
×
Коментарі