понеділок, 07 жовтня 2019 07:05

У яблучний пунш наливають тепле вино

— Хотіла скуштувати пунш, але в нас він не продається. Зробила сама, — каже 25-річна Кароліна Сурма із Чернівців. — Традиційно його роблять із журавлини, але я зварила на вишні з яблуками.

Наливає у каструлю 1 л червоного напівсолодкого вина й ставить на вогонь. Коли трохи прогріється, додає по 2 ст. л. цукрової пудри та апельсинового соку. Перемішує, щоб розчинилися, і знімає з вогню. Вино не має закипіти. Вливає в нього 600 мл вишневого соку та 300 мл яблучного. Перемішує і переливає в скляний кухоль. Кидає кілька тонких скибок яблука.

Зараз ви читаєте новину «У яблучний пунш наливають тепле вино». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі