понеділок, 12 березня 2007 17:21

У столичних кафе з"явилися нові тістечка

У столичних кафе з"явилися нові страви. У "Печеній картоплі" подають пісну картоплю з олією, салат із маринованих опеньків з огірками та запечені баклажани. У "Швидко" — млинці з маком та абрикосовим джемом, фірмові вареники з курячим м"ясом та рисом. Також пропонують нові солодощі: шарлотку, сметанник, малинове, шоколадне та абрикосове суфле.

Одинадцять нових видів тістечок з"явилися й у кав"ярнях "Кофе-тайм".

— Найчастіше у нас замовляють "Тірамісу", "Пташине молоко", "Вечірній блюз" та "Макове", — каже працівниця "Кофе-тайму" на проспекті Перемоги, 33 Катерина Гудінова.

Зараз ви читаєте новину «У столичних кафе з"явилися нові тістечка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі