понеділок, 26 лютого 2007 14:48

У салат "Рушничок" додають перець та чорнослив

72-річна киянка Надія Жашко сама вигадала рецепт салату. Назвала його "Рушничок".

Жінка варить два курячі філе, ріже маленькими шматочками. Окропом заливає півсклянки чорносливу, потім січе ножем. Подрібнює пригорщу волоських горіхів, підсмажує. Усе змішує, додає нарізаний кубиками червоний солодкий перець та трохи консервованих ананасів. Змащує майонезом.

— Цей салат нагадує український рушник. Чорне та червоне. Смак ніжний і пікантний. Горіхи та перець хрумтять. "Рушничок", навіть як день-два постоїть, смаку не втрачає.

Зараз ви читаєте новину «У салат "Рушничок" додають перець та чорнослив». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі