четвер, 27 грудня 2007 17:45

У салат "Олів"є" додають язик і чорну ікру

Із десяти столичних ресторанів, що працюють на Новий рік, у трьох закладах можна замовити салат "Олів"є". Але у чотирьох ресторанах запевнили, що кухарі приготують салат на замовлення.

— У нашому меню є салат "Костозо", який схожий на "Олів"є", — каже адміністратор ресторану "Дольче Віта" Ірина Крутько, 34 роки. — У ньому десять складників, заправлений майонезом.

У салат кладуть ракові шийки, крабове м"ясо, курятину. Декорують перепелиним яйцем та червоною ікрою. "Костозо" замовляють на корпоративні вечірки. 250-грамова порція салату коштує 78 грн.

У ресторані "Бельведер" готують салат із крабів, авокадо, листя салату та майонезу.

— Це морське "Олів"є", — усміхається 36-річний адміністратор Олександр. — Одна з найпопулярніших страв, хоч коштує 127 гривень за 100-грамову порцію.

У "Монастирській трапезній" адміністратор Аркадій Сидоренко, 45 років, каже, що салат "Княжий" нагадує "Олів"є". 250-грамова порція з яйцями, язиком, грибами, шинкою та цибулею коштує 93 грн.

У новорічному меню ресторану "Сейф" є "Олів"є".

— По оригінальному рецепту 1904 року, — уточнює адміністраторка Наталія. — Він із крабовим м"ясом, чорною ікрою, корнішонами, деревним грибом, язиком, м"ясом зі спеціальним соусом. Салат коштує 86 гривень за порцію.

Зараз ви читаєте новину «У салат "Олів"є" додають язик і чорну ікру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі