вівторок, 25 вересня 2007 15:50

У салат із капусти додають ананаси

Львів"янка Любов Свистун, 26 років, полюбляє дивувати родичів вишуканими стравами. Готує салат, у якому поєднує ананаси з молодою капустою.

Люба бере півбанки консервованих ананасів, ріже їх соломкою і змішує з такою ж кількістю консервованої кукурудзи.

— Капусту бажано брати молоду, соковиту, — розповідає львів"янка, додаючи в салат подрібнену капусту.

Також ріже 200 г вареного курячого м"яса та зелену цибулю. Усе перемішує з майонезом і подає до столу.

Зараз ви читаєте новину «У салат із капусти додають ананаси». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі