четвер, 17 травня 2007 17:59

У салат додають і сушені помідори

61-річний киянин Ігор Косовський готує вітамінний салат, який називає "Мурлет по-королівськи".

— "Мурлет" я вигадав сам, — розповідає Ігор Михайлович. — Усі продукти в ньому  корисні.

Для страви купує великі пучки черемші, кропу та кінзи. На ринках в узбеків, які продають східні прянощі, — порцію сушених помідорів. Одна коштує 3 грн.

Через м"ясорубку пропускає зелень та овочі. Червоно-зелену суміш Косовський заправляє олією або вершковим маслом. Витискає сік половинки лимона.

На стіл подає "Мурлет" як салат до м"яса. Також мастить ним відварені й розрізані навпіл яйця. Якщо додати столову ложку приправи в юшку чи борщ — теж вийде дуже смачно.





Що потрібно:

2 пучки черемші,

2 пучки кропу,

2 пучки кінзи,

1 порція сушених помідорів,

50 г вершкового масла або олії, половинка лимона, сіль

Зараз ви читаєте новину «У салат додають і сушені помідори». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі