середа, 21 березня 2007 14:53

У печену картоплю додають все, що є в холодильнику

22-річна киянка Аліна Марченко готує картоплю у фользі. Рецепт підгледіла в мережі закладів "Смачна картопля". Там порція картоплі з одним салатом коштує 11–15 грн. А вдома можна обирати будь-яку начинку. Виходить смачно й дешевше.

— Беру картоплину побільше, краще продовгувату. Добре мию, щоб пісок на зубах не хрустів. Замотую її в міцну фольгу й кладу в духовку, щонайменше на годину, — розповідає Аліна.

Готову картоплину, доки гаряча, дівчина бере прихваткою й розрізає її вздовж, але не до кінця. Усередину кладе натертий твердий сир, солить та перчить. Мне виделкою, щоб вийшло пюре з сиром.

— Тоді всередину кладу який завгодно салат із майонезом. Чи взагалі додаю туди все, що є у холодильнику: свіжі овочі, м"ясо, консервований горошок або кукурудзу. Кілька разів пробувала з філе оселедця. Теж дуже смачно, — веде далі Аліна.

Якщо картопля охолола, гріє її в мікрохвильовці. Вона не втрачає смаку.

Зараз ви читаєте новину «У печену картоплю додають все, що є в холодильнику». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі