понеділок, 16 липня 2007 15:26

У молодий борщ кидають буряк з гичкою

Цей борщ називають молодим або сезонним. Готують тільки з молодих буряків.

— Зі старого овочу діла не буде, — каже 65-річна Надія Жабська з села Довжанка Тернопільського району. — Листя та гичка мають бути м"якими. Буряк можна нарізати повністю — від коренеплоду до листка.

Решту продуктів Надія Петрівна додає, як у звичайний борщ. Жінка зізнається, що зять Василь не любить молодого борщу. Каже, що то їжа для кроликів. А от онуки від страви у захваті.

Зараз ви читаєте новину «У молодий борщ кидають буряк з гичкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі