пʼятниця, 30 березня 2012 05:15

У лавандовий чай ллють бехерівку

Бармен столичного ресторану "Тюбетейка" 25-річний Олександр Обець розробив напій, яким частує гостей.

— Півжмені сухофруктів вкидаю у чайник. Найкраще яблук, бо груші й чорнослив важкі й довго заварюються. Туди ж сиплю чайну ложку сухих квітів лаванди. Заливаю півлітром окропу. Настоюю 20 хвилин.

Чайники ставлять на гарячі підставки.

— Напій тонізує, розслабляє й покращує травлення. Удома цей напій можна зробити слабоалкогольним. Влийте чайну ложку бехерівки чи іншої трав'яної настоянки.

Лавандовий чай смакує з медом.

Зараз ви читаєте новину «У лавандовий чай ллють бехерівку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі