понеділок, 02 грудня 2019 00:20

У курячий салат додають грейпфрут

— На зимові свята набридли олів'є та "мімоза", — розповідає 40-річна Олена Чижик із Рівного. — Роблю м'ясний салат із гірчинкою.

Дрібнить соломкою 300 г пекінської капусти та 200 г копченої курячої грудки. Чистить грейпфрут від плівок. Ріже кожну скибочку натроє. Для заправки змішує 1 ч. л. гірчиці в зернах із 2 ст. л. олії.

— Вливаю столову ложку яблучного оцту або соку лимона. Він розбавляє копчений присмак курки. Поливаю салат, перемішую й подаю, — каже. — Заправка краща за традиційний майонез. Салат на ній можна їсти кілька днів.

Зараз ви читаєте новину «У курячий салат додають грейпфрут». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі