понеділок, 19 березня 2007 15:39

У Донецьку роблять жульєн

У столичних магазинах з"явився жульєн "Месьє Жуль". Виробляє його донецька "Фабрика делікатесів". Коробочка з фотографією Ейфелевої вежі та французького прапора коштує 5,4 грн.

Продають чотири види жульєну: класичний, із беконом, із зеленню та з копченою куркою. На упаковці зазначено, що страву ліпше вживати в гарячому вигляді. Її треба на хвилину поставити в мікрохвильовку. За смаком нагадує домашню страву. У класичному жульєні, наприклад, шампіньйони нарізані великими шматочками, цибуля — дрібно. Усе залите сиром.

За словами продавщиці столичного гастроному на Подолі, за день новинку розкупили. Найкраще беруть класичний жульєн.

Зараз ви читаєте новину «У Донецьку роблять жульєн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі