понеділок, 09 квітня 2007 16:23

Світлана Міркотан робить вермішель із тіста

Киянка Світлана Міркотан, 27 років, готує домашню вермішель. Каже, що в Кам"янець-Подільському на Хмельниччині це дуже популярний рецепт.

Тісто готують як і на вареники: 2 склянки борошна, 1 яйце, сіль та кип"ячена вода. Розкачують тонко, нарізають смужками. Варять, як звичайну вермішель.

На сковорідці Світлана обсмажує на смальці або салі нарізану цибулю й моркву. До засмажки додає гриби чи м"ясо.

— Можна й те, й те додати, — каже жінка.

Перемішує готову вермішель із засмажкою. Додає сіль, перець та інші приправи. Усе висипає у форму й ставить на 40 хв. у духовку. Готову "запіканку" посипає зеленню.

Зараз ви читаєте новину «Світлана Міркотан робить вермішель із тіста». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі