четвер, 23 жовтня 2008 16:50

Сьомгу й форель фасують з майонезом

У столичному супермаркеті "Сільпо" на Шулявці в продажу з"явилася червона риба в майонезі. Новинка розфасована в продовгуваті матові пластикові коробки по 350г. Виготовляють її в Харківській області.

— Шматочки сьомги в майонезі є з оливками, з маринованими грибами, — каже робітниця маркету. — Найдешевше коштує асорті з сьомги та форелі в майонезі — 20,99 гривень. Із якими добавками червона риба, можна розгледіти крізь упаковку.

— Із задоволенням купую фасовані рибні салати з майонезом, — ділиться киянка Ольга Богданівна, 57 років. — Ананас із оселедцем дуже сподобався. Тепер переходитиму на червону рибу — вона корисніша.

Сьомга з грибами коштує 21,84 грн, із оливками — 23,44.

Зараз ви читаєте новину «Сьомгу й форель фасують з майонезом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі