Газета "Таймс" опублікувала список незвичних делікатесів світу. На першому місці смажений тарантул. Скуштувати його можна у Камбоджі. За смаком великий павук нагадує курячі крильця. Коштує такий делікатес не більш ніж $1.
Друге місце посіла японська риба фуґу. Її отрута в 1250 разів токсичніша від ціанистого калію. Фуґу варто їсти лише у престижних ресторанах, де кухарі точно вміють випарювати токсини.
На третьому місці садова вівсянка. Цю птицю вимочують в арманьяку й випікають за спеціальним рецептом. Її готують у Франції.
На четвертому місці — м"ясо буревісника, яке подають у ресторанах Ісландії. П"ятий — австралійський стейк із крокодила. Курячі яйця із зародком, що запікають у Камбоджі, і китайське м"ясо змії посіли шосте та сьоме місця.
Коментарі