четвер, 25 вересня 2008 17:19

Сливове варення готують п"ять хвилин

43-річна Катерина Уткіна із Рівного для швидкого приготування домашнього варення використовує желювальну суміш.

— Стиглі сливи подрібнюю, перед тим, як ставити на вогонь, рівномірно засипаю желювальною сумішшю, — каже господиня. — На кілограм слив беру 20-грамовий пакетик "Желинки". Він коштує менше 2 грн.

Масу доводить до кипіння й додає 1 кг цукру. Коли варення закипить удруге, варить його 5 хв. Постійно помішує та знімає ложкою піну.

Варення гарячим розливає в сухі банки.

Для джемів, повидла та мармеладу "Желинки" потрібно удвічі більше.

Зараз ви читаєте новину «Сливове варення готують п"ять хвилин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі