— Не такі вже гострі й пряні страви в індійському ресторані, як ми з подружкою чекали, — ділиться киянка Наталія, 32 роки. Її запросили на святкову вечерю до столичного ресторану "Нірвана" на бульв. Лесі Українки. — Вичитали в Інтернеті, що там пропонують страви з трьома рівнями гостроти. Проте про неї ніхто нічого не запитував.
Каже, ціни в ресторані дещо шокували, але страви виявилися смачними.
Особливо сподобалося м"ясне асорті "Меч Тандури".
— Страву виніс індус, шеф-кухар Френкі Тексейра. На довгому індійському мечі з фігурною ручкою нанизані чималі шматки свинини, телятини, баранини, курятини та стручки болгарського перцю. Всього грамів по двісті.
Шеф-кухар при відвідувачах зняв м"ясо з овочами із великого шампура. Нарізав їх маленькими шматками. Гарно розклав на довгій тарілці та прикрасив зеленню.
— Cпробувала лише шматочок курятини та свинини, — додає жінка. — М"ясо м"яке й соковите.
М"ясна страва "Меч Тандури" коштує 134 грн.
— Посмакували в "Нірвані" смаженими баклажанами з сиром тофу. Подружка замовила собі грибний суп-пюре за 48 гривень. Страви мали неперевершений смак. Проте хотілося б більших порцій.
Наталія зазначає, що морозиво офіціанти подали у великих келихах. Порізані фрукти, горішки й морозиво виклали шарами.
— До індійської їжі пропонують кальян, — додає.
Коментарі