пʼятниця, 28 січня 2011 02:30

Сало відварюють із лушпинням

— Любимо копчене сало та підчеревину. Але коштують вони дорого, — каже киянка Олександра Слободенюк, 63 роки. Копченості вона готує вдома.

— Купую сире сало або підчеревину. Заздалегідь збираю лушпайки з цибулі. У каструлі, яку не шкода зафарбувати, відварюю шматок сала разом із лушпайками. Додаю сухий кріп, петрушку, перець, сіль, сиру цибулю. За 10 хвилин до кінця варки кладу часник.

За смаком і кольором таке сало нагадує копчене.

— Воно корисніше за магазинне, бо не має консервантів. Готову страву можна нашпигувати часником, натерти солодкою паприкою.

Зараз ви читаєте новину «Сало відварюють із лушпинням ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі