четвер, 22 лютого 2007 19:09

Рулети начиняють сиром із часником

35-річна киянка Ольга Кривчук на свята частує гостей грузинськими рулетами. Рецепт жінці розповів колега Вахтанг, який народився у Грузії.

— Адигейський сир товчу виделкою, щоб не було великих шматочків. Тоді роздушую часник і додаю дрібно порізану зелень петрушки та кропу. Влітку — свіжу зелень, а взимку використовую заморожену з осені, — розповідає Ольга.

Суміш жінка заправляє майонезом та сметаною й вимішує все в однорідну масу. Потім бере тонкий лаваш і рівномірно намазує його сумішшю. Тоді згортає у рулет, замотує в пакет і кладе до холодильника.

— Чим більше начинки, тим смачніший рулет. Треба, щоб лаваш полежав у холодильнику дві-три годинки і став м"якшим, — радить Ольга.

Найкраще рулети смакують до борщу чи супу. Але подають їх і як окрему страву.




Що потрібно
(на два рулети)


2 листи лавашу, 600 г адигейського сиру, 1–2 головки часнику, 2 ст. ложки подрібненої зелені, 0,5 пачки майонезу, 2 ст. ложки сметани

Зараз ви читаєте новину «Рулети начиняють сиром із часником». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі