понеділок, 04 грудня 2017 05:30

Рисовий салат готують із маринованими огірками

— Під час посту не вдається балувати себе стравами. Щоб урізноманітнити раціон, готую салати. Найкращий — рисовий з овочами, — говорить Олена Самчук, 54 роки, з Білої Церкви на Київщині.

Миє 150 г рису. Варить у підсоленій воді 15–20 хв. Охо­лоджує.

Ріже невеликими кубиками великий болгарський перець, два середні помідори, два мариновані огірки. Тре на крупній тертці морквину. Чистить цибулину, кришить кубиками. Змішує овочі з рисом, додає пів чайної ложки солі. Наливає 2 ст. л. олії.

— Коли можна їсти рибу, салат трохи змінюю.

Зливає олію із рибної консерви. Видаляє кістки, рибу розминає виделкою. Додає її в салат. Зверху посипає порізаною петрушкою.

Зараз ви читаєте новину «Рисовий салат готують із маринованими огірками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі