— Рибу в цитрусовому соусі я готувала, коли ми з чоловіком вирішили відсвяткувати рік сімейного життя, — розповідає 29-річна Світлана Гринь із міста Рівне. — Подруга казала, що страва смачна і проста у приготуванні.
На дві особи Гринь бере півкілограма філе камбали, лимон, два апельсини, 4 ст. ложки цукру, сіль і спеції.
Філе риби жінка солить, перчить і викладає в жаротривку посудину.
Для соусу в невеликій каструлі змішує 2 ст. ложки води, цукор, м"якоть фруктів і цедру половини лимона. Суміш на 20 хв. ставить на невеликий вогонь. Потому заливає рибу соусом і ставить у духовку ще на 20 хв.
На гарнір до страви подає рис.
×
Коментарі