четвер, 03 січня 2008 15:33

Пунш розливають ополоником

Киянин Олександр Кожух, 34 роки, у столичному супермаркеті "Сільпо" біля метро Шулявська вибирає шампанське.

— Треба солодке, — ділиться чоловік. На ньому шкіряна куртка з хутряним коміром. — Гостей хочу здивувати фруктовим пуншем. Велику скляну вазу для нього вже придбав. Наливаю напій у склянки ополоником.

Олександр купує дві пляшки "Советского" шампанського, лимон, по кілограму персиків і мандаринів. У великий посуд вичавлює сік із лимону, додає скибочки мандаринів і порізані на кілька частин персики. Фрукти посипає чотирма чайними ложками цукрової пудри.

— Шампанським заливаю, коли гості вже прийшли, — веде далі Олександр. — Усе тихенько перемішую.

За 10 хв. Кожух розливає пунш із фруктами гостям. У кожну склянку кладе шматочок льоду.

Зараз ви читаєте новину «Пунш розливають ополоником». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі