понеділок, 02 квітня 2007 18:14

Продукти перед тушкуванням треба підсмажити

Киянка Ольга Вороченко, 29 років, готує картоплю в глиняних горщиках. Це найулюбленіша страва сім"ї. Для неї потрібні картопля, м"ясо, гриби, морква та цибуля.

— Спочатку закладаю порізані моркву й цибулю. Зверху — картоплю, гриби та відварене м"ясо. Можна класти будь-яке, та з курячим страва найніжніша. Головний секрет у тому, що перед закладанням продукти трохи підсмажую на олії, — ділиться Ольга.

У заповнені горщики вливає по півсклянки кип"яченої води чи бульйону, ставить мліти в духовку на годину-півтори. Картопля має присмак грибів і м"яса. Дуже ситна. За один раз весь горщик з"їдають лише чоловіки.

Зараз ви читаєте новину «Продукти перед тушкуванням треба підсмажити». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі