Киянка Ольга Вороченко, 29 років, готує картоплю в глиняних горщиках. Це найулюбленіша страва сім"ї. Для неї потрібні картопля, м"ясо, гриби, морква та цибуля.
— Спочатку закладаю порізані моркву й цибулю. Зверху — картоплю, гриби та відварене м"ясо. Можна класти будь-яке, та з курячим страва найніжніша. Головний секрет у тому, що перед закладанням продукти трохи підсмажую на олії, — ділиться Ольга.
У заповнені горщики вливає по півсклянки кип"яченої води чи бульйону, ставить мліти в духовку на годину-півтори. Картопля має присмак грибів і м"яса. Дуже ситна. За один раз весь горщик з"їдають лише чоловіки.
×
Коментарі