четвер, 31 травня 2007 17:50

Пиво треба розвести спрайтом

У кафе-барі німецької кухні "Шніцель Хаус" на вул. Саксаганського в Києві готують прохолоджувальний коктейль "Велосипедист". Склянка пива, розведеного спрайтом, коштує 10 грн.

— Для "Велосипедиста" можна взяти будь-яке пиво, крім темного й нефільтрованого, — каже Наталія Яценко, 33 роки, працівниця кафе-бару. — До трьох частин пива додаємо одну частину спрайту.

В іншому німецькому ресторані зі схожою назвою — "Шніцель", що на Печерську, з бурштинового напою готують коктейль "Балтиморський зоопарк". До склянки світлого пива додають по 20 г рому, джину та лікеру "Трипл Сек". Він надає напоєві апельсинового смаку. Також доливають 20 г лимонного соку. "Балтиморський зоопарк" за 35 грн подають із льодом.

Зараз ви читаєте новину «Пиво треба розвести спрайтом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі