понеділок, 15 вересня 2008 19:52

Перець обсмалюють над вогнем

48-річна Надія Грибович із Рівного готує салат із солодкого болгарського перцю без шкірок.

— Вибираю найбільші стиглі різнокольорові перчини, — каже жінка. — Наколюю їх на виделку і тримаю над вогнем газової плити до появи на шкірці пухирців.

Підпечені овочі складає на 10–15 хв. у поліетиленовий кульок. Очищає від шкіри під струменем холодної води, нарізає смужками і маринує.

Для маринаду бере сіль, цукор, оцет і олію. Смужки перцю пересипає часником. За 2 год. охолоджений салат подає до столу.

Зараз ви читаєте новину «Перець обсмалюють над вогнем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі